Les peces LAC


LAC és una xarxa de joves científics apassionats per la ciència, enamorats de l’educació en el lleure, implicats amb el món que ens envolta i captivats per l’emprenedoria:

Pol Bartrès

Enginyer i MSc en Recerca en Educació científica

Amb àmplia experiència professional en l’àmbit de la museografia interactiva, ha realitzat també tasques d’enginyer i delineant-projectista en empreses del sector industrial i del disseny. Coautor del llibre “8 enginys que han fet història. Construeix-los tu mateix”, està especialitzat en didàctica de les ciències.

Alba Cabré

Graduada en Ciències Biomèdiques i estudiant MSc en Salut Pública

Acumulant experiència en l’educació en el lleure i especialitzant-se en salut pública, actualment combina el seu rol a LAC amb els estudis i l’empresa privada.

Clara Macià

Biòloga

Havent tocat totes les tecles de l’educació dels infants, ha treballat en el camp de l’educació i la comunicació mediambiental. Especialitzada en la docència a secundària i la formació al professorat, actualment combina la tasca docent a secundària amb LAC.

Jofre Rabadà

Tècnic en Química Ambiental i Educador de l’esport

Amant de la ciència, aquest expert en gestió d’entitats esportives i l’organització d’esdeveniments combina aquesta faceta amb la seva passió per l’emprenedoria.

Núria Radó

PhD en Biomedicina i MSc en Comunicació Científica

Després d’anys entre scripts de Perl i Western blots, marxa a Londres a estudiar comunicació científica des del cor de la sci-comm. Combinant l’activitat i la divulgació de la ciència, està especialment interessada en la política científica i la participació ciutadana en la ciència.

Ulisses Zunzunegui

Físic i MSc en Nanotecnologia i en Formació de Professorat de Secundària

Experimentador nat, ha treballat en diferents centres de recerca del CSIC com l'Institut de Ciències dels Materials de Barcelona o el Centre Nacional de Microelectrònica. Actualment combina l'activitat i divulgació científica amb infants amb la tasca docent a secundària.

Però LAC no seria possible sense un gran equip de col·laboradors que es deixen la pell per portar la ciència arreu.

Loading
logo-LAC

A les xarxes socials


facebook     twitter