Blog


LAC i l’Associació Catalana de Comunicació Científica porten una exposició sobre invents catalans actuals a les biblioteques del Maresme

El Laboratori d’Aprenentatge Científic (LAC) porta a Mataró l’exposició Aquí, els nostres invents desenvolupada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb l’objectiu de conèixer quins descobriments aporta la recerca dels científics del país i demostrar la potencialitat dels investigadors catalans.

IMG_20160503_173504

L’exposició s’inaugurarà el proper 5 de maig a les 19h a la biblioteca Pompeu Fabra amb la conferència Els nostres invents, avui, a càrrec de Miquel Baidal, de l’ACCC i Pol Bartrès, president de LAC.

Aquesta exposició vol apropar els invents i patents de base científica que han vist la llum a Catalunya en la darrera dècada , així com a altres punts de l’Estat, per tal de fomentar la innovació. Presenta 16 invents d’universitats, centres de recerca i empreses de Catalunya en col·laboració amb altres institucions.

Gràcies a la col·laboració de les Biblioteques de Mataró i la Xarxa de Biblioteques Municipals del Maresme, l’exposició serà itinerant per diferents biblioteques durant els propers mesos. A Mataró es podrà visitar del 3 al 31 de maig a la Biblioteca Pompeu Fabra i del 4 al 27 d’octubre a la Biblioteca Antoni Comas.

LAC

About LAC

  •  

logo-LAC

A les xarxes socials


facebook     twitter